Toshiba Stores-rekryää

Toshiba Stores on 15 vuotta Jyväskylässä toiminut Toshiba-jälleenmyyjä. Tarjoamme toimistotekniikan laitteiden kokonaisvaltaista palvelua ja tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. monitoimilaitteet ja infonäyttöratkaisut. Palvelukonseptimme kattaa asennukset, ylläpidon ja laitehuollon. Toimipisteet ovat Jyväskylässä, Kuopiossa ja Mikkelissä. Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä ja eri palvelusektoreista kuten kunnat, oppilaitokset ja yhteisöt.

Haemme tavoitteelliseen BtoB-myyntiin

MYYNTIVOIMAA Jyväskylään ja Kuopioon
ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Mikkeliin

Kuulostaako sinulta? Tule tiimiimme vastaamaan kaupankäynnin myötätuulesta! Aikaisempi kokemus IT-alasta ja BtoB-myynnistä tukee työssäsi, mutta voit olla myös urasi alussa tai vaikka alan vaihtaja. Persoona ja asenne ratkaisevat! Tärkeintä on aktiivinen ja myyntihenkinen ote sekä aito tahto saavuttaa tavoitteet suunnitelmallisesti. Työ räätälöityy vahvuuksiesi varaan. Työ on liikkuvaa, ajokortti on välttämätön. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään sekä innostavan ja osaavan tiimimme tuen tehtävässä onnistumiseen. Ota myynnillinen haaste vastaan!

Hakemukset sähköpostitse: jarmo.koskenranta@toshiba-stores.com Merkitse sähköpostin otsikoksi hakemasi tehtävä. Lisätiedot kaikista tehtävistä: Jarmo Koskenranta p. 050 461 7924 klo 8.15-11.30 välillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Top